Az előadás videók közzététele elsődleges tevékenységeink közé tartozik. Számos értékes összejövetel, konferencia, rendezvény, beszélgetés zajlik nap mint nap körülöttünk, melyeken irtó hasznos dolgok hangzanak el arról, hogyan élhetnénk tudatosabban, hogyan őrizhetnénk meg környezetünk épségét, hogyan tehetnénk jobbá közös jövőnket.

Sajnos azonban sok esetben ezekről nagyon kevesen tudnak, nagyon kevés emberhez jutnak el, úgymond a „négy fal között maradnak” és gyorsan elhalkulnak a napi információs zuhatagban. Mi itt az infocracy-nál azt a célt tűztük ki, hogy ezen változatunk, felvesszük, professzionális színvonalon megszerkesztjük, majd közzétesszük és terjesztjük ezeket a szuper jó tartalmakat, hogy ezzel is felgyorsítsuk a pozitív társadalmi változásokat!

A sikeres magfogás alapjai

ic040 Magtermesztés - uborka magok

Élelmiszer-önrendelkezésünk alapja, hogy képesek legyünk magunk előállítani vetőmagjainkat, vagyis ne legyünk kiszolgáltatva a nagy gyártóknak, akiktől évről évre újra kell vásárolni azokat. Jó hír, hogy ezt bárki megteheti – csupán megfelő tervezés, odafigyelés kérdése. Csíraképesség, fajtaazonosság – ezek a sikeres… Olvass tovább